ساندویچ تن ماهی، یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین فینگرفودهاست که، به راحتی می تونین توی مهمونی ها و پیکنیک ها درست کنید و نوش جان کنید.
این مقدار مواد مناسب 20 عدد ساندویچ تن ماهی است.
250 گرم آرد سفید
130 تا 150 میلی لیتر شیر ولرم
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
10 گرم شکر
1 قاشق چایخوری نمک
40 گرم کره
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قوطی تن ماهی
1/2 پیمانه کنسرو ذرت یا نخود فرنگی
3 قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده به میزان لازم
2 عدد تخم مرغ آب پز
4/5 عددخیارشور
ابتدا آرد الک شده، شکر و نمک را در کاسه همزن می ریزیم، سپس خمیر مایه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، شیر ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا حالت خمیری بگیرد و سپس چند دقیقه ورزمی دهیم. کره آب شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم. وقتی خمیر یک دست شد و دیگر به دست نچسبید، آن را کناری می گذاریم و رویش را با سلفون می پوشانیم. یک ساعت می گذاریم تا پف کند. پس از یک ساعت، آن را هواگیری کرده و روی سطح کار قرار می دهیم، خمیر را به 20 تکه مساوی تقسیم می کنیم و هر کدام از آن ها را گرد می کنیم و با زرده تخم مرغ رومال میزنیم تا طلایی شوند. آن ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم تا روی نان ها طلایی شود.
در همین حین تن ماهی ها را می جوشانیم و روغن آن را می گیریم و درون ظرفی میریزیم. کنسرو ذرت یا نخود را به آن اضافه می کنیم. خیارشور ها را هم نگینی خورد می کنیم و در ظرف می ریزیم. تخم مرغ ها را هم همراه با جعفری خورد شده به ترکیب اضافه کنید. حالا با سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل طعم دار می کنیم و 1 ساعت می گذاریم داخل یخچال تا طعم دار شود.
در آخر مواد ساندویچ را درون نان های آماده شده می ریزیم و تزئین می کنیم.
نوش جان!